Welkom bij Hondenopvang de Veldwachter!

een kleinschalig en huiselijk hondenpension

Natuurlijk bent u van harte welkom om een bericht achter te laten in ons gastenboek.


Gastenboek

Peter de Bruijn
23-06-19 09:44:31
Kayla is superblij dat ze 2 keer per week naar dr opvang mag. Als we thuis de naam Jos laten vallen, is ze al niet meer te houden. De Veldwachter is haar tweede thuis. Jos is een kanjer met de honden. Kayla heeft er alle vrijheid en kan met de andere honden spelen totdat ze er bij neervalt. Ans Thijssen en Peter de Bruijn.
Marphy Spierings
14-01-19 15:11:01
Cooper heeft het helemaal naar zijn zin gehad bij jullie de afgelopen dagen. Mooi om te zien hoe blij hij is als we bij jullie aan komen rijden als hij op vakantie gaat maar ook hoe blij hij weer is als we hem weer ophalen. Hij kan volop rennen en spelen maar ook even knuffelen met Jos. Fijn om tijdens onze vakantie foto's, filmpjes en berichten te krijgen waardoor je ziet dat Cooper ook een heerlijke vakantie heeft.
Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

Groetjes en poot van Cooper
Vivianne Lemmens
15-08-18 18:23:46
Wat een super vakantie heeft Nono bij jullie gehad !! Helemaal in zijn nopjes met andere honden de hele dag kunnen spelen en ravotten!! Een aantal keer per week werden wij verrast met foto’s, filmpjes en berichtjes.
Jullie zijn een super opvang ! Chapeau

Groetjes van Jan, Vivianne en Kyra en een poot van Nono
Patricia Vranken
17-04-18 13:55:33
Wauw wat een super adres!
Hier klopt gewoon echt alles, maar dan ook echt alles!
Boelie piept en kwispelt al als we met de auto bij Jos Marion en kids stoppen. Geweldig om te zien en geeft ons een zeer goed gevoel om te weten dat hij hier zo graag komt.
Jullie zijn TOP, ga vooral zo door!

Groetjes
Patricia Jac en dikke lebber van Boelie
Rilana Eijkenboom
18-01-18 20:06:14
Als allereerste wil ik jullie heel erg bedanken voor de super goede zorgen voor Bentley tijdens mijn opname in het zh.
Ik was op zoek naar een opvang in huiselijke sfeer waar mijn hond net zo leeft als hier thuis. Via via kwam ik bij jullie terecht. Eerst een kennismaking gesprek gehad. Vanaf toen al gelijk een goed gevoel erover. Hier laat ik mijn hond met een gerust hart logeren. In december een proef dag en nacht gehad. Bentley heeft het helemaal geweldig gevonden. Terug thuis was meneer dood moe en lekker slapen. Januari was het dan zover. Ik moest geopereerd worden en Bentley zou voor zeker een week naar de opvang moeten. Ik bracht bentley en bij het inladen van de spullen werd meneer al helemaal hyper, alsof hij wist waar hij heen ging. Bij jullie aangekomen Bentley helemaal happy. Met een gerust hart ree ik weg. En iedere dag kreeg ik filmpjes door gestuurd hoe bentley heerlijk aan het spelen, slapen en eten was. Wat een gerust gevoel had ik. Mijn hond heeft het super dus ik kan aan mijn herstel werken. Vandaag de boef gaan halen. En meneer was super enthousiast. Nu ligt hij lang uit te slapen op zijn bankje. Moe en voldaan.. wat een top werk doen jullie. Kan me geen betere opvang voorstellen. Wij zijn super blij met jullie en Bentley zal nog vaker komen spelen en slapen
Raad jullie aan bij iedereen. Top mensen wat super goed voor je hond is.. toppie!!!!! Super bedankt!!!!!!
Kelly Kec
22-11-17 20:05:51
Jos en Marion,

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de ontzettend lieve en warme opvang die jullie en de kinderen aan Snowy geven. Inmiddels komt Snowy elke week met veel plezier bij jullie thuis en ligt ze 's avonds lekker voldaan in haar mandje na te genieten van een dag vol aandacht en vertier. Complimenten voor de leuke website en ga vooral zo door met het mooie werk waar jullie mee bezig zijn. Heel veel succes!

Groetjes Kelly en Randy,
en een dikke poot van Snowy
Tonen: 5  10