Welkom bij Hondenopvang de Veldwachter!

een kleinschalig en huiselijk hondenpension

Hondenpension

Aan huis

Uw hond wordt bij ons aan huis opgevangen. Wij hebben geen hokken of kennels, uw hond kan gewoon zoals bij u thuis zijn gang gaan in onze grote tuin (bijna 2.000 m2). Of gewoon lekker luieren binnen in zijn mand. 'S nachts ligt uw hond bij ons in de hondenwoonkamer.De hondenwoonkamer

De hondenwoonkamer is verwarmd middels vloerverwarming en biedt plaats aan zes honden. Met behulp van mobiele kennelpanelen kunnen wij de kamer in vier tot zes aparte kamers verdelen zodat de honden rustig en veilig kunnen genieten van hun nachtrust.

Aangezien de honden de hele dag bij elkaar zijn, is het dan ook van belang dat uw hond met andere honden overweg kan. 

Als u geïnteresseerd bent in onze opvang plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek. Zo krijgt u de gelegenheid om ons en de locatie te leren kennen en tevens leren wij u en uw hond(en) kennen. 

Entingen

Alle honden moeten alle reguliere inentingen gehad hebben (inclusief kennelhoest).  Tevens verzoeken wij u om uw hond te voorzien van anti vlooien en teken middel. Denk ook aan de regelmatige ontwormingskuur. Indien u deze middelen niet voorradig heeft beschikken wij hier natuurlijk ook over.